WASBAR GRAANMARKT

WASBAR GRAANMARKT Wasbar Graanmarkt

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 17 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wasbar Graanmarkt. Meer weten? Ontdek meer

2 apr 2022 om 16:28 2 chocolade broodjes vergeten
30 mrt 2022 om 19:29 Koude harde frietjes, heel droog. Bagels koud. Spijtig dat er geen aardappel wageltjes geleverd kunnen worden. Enkel de Soep wel goed warm.
3 aug 2021 om 22:32 Verkeerde bagel ontvangen, geleverde bijgerechten waren koud
30 jul 2021 om 12:25 Very disappointed. I ordered "Pancake brunch", order got delivered without "Granola & yoghurt" and "sinaasappelsap", the fact that I ordered this item just bec I want the Granola & yoghurt
22 jun 2021 om 17:58 bijna 2u moeten wachten op een bagel
8 jun 2021 om 16:11 Een sapje dat ik bestelde was er niet en er werd me een meer dan waardig alternatief geboden. Tof!
3 jun 2021 om 20:41 - Lekkere warme soep die zeer goed verpakt was. - De bagel was rijkelijk belegd en héél lekker! - Appel/kaneel muffin idem!
2 jun 2021 om 22:18 Perfect!
18 mei 2021 om 20:29 De bestelling is nooit aangekomen, we zijn de bestelling zelf gaan halen
4 apr 2021 om 19:25 Topservice! Zeer lekker ook!