WASBAR GRAANMARKT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 25 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wasbar Graanmarkt. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 20:47 De bagels en wafelfrietjes waren lauw tot koud. De bagel met zalm was het geld niet waard. De andere bagel smaakte ok.
14 nov 2022 om 16:52 Menudeal soep + bagel + cinnamon rol besteld. Soep zat er niet bij en ipv cinnamon roll kreeg ik een stuk cake. Meermaals telefonisch contact op willen nemen maar geen antwoord.
2 okt 2022 om 20:55 weinig belegd terwijl redelijk duur, ook 5 euro bezorgkosten, zonder te vragen ander product gegeven, platte aardappelwafeltjes -> niet voor herhaling vatbaar
14 aug 2022 om 14:26 Eten was oke, minder belegd dan anders. Hadden een drankje vergeten bij de bestelling. Beter om het daar bij hun eten dan van hen te bestellen.
6 aug 2022 om 15:13 Heel weinig eten, frietjes hebben ze maar 5 stuks in gezeten en de bagel was niet goed er zat te weinig in, niet zoals ik gewoon ben van wasbar. Ik er zat ook geen ritje voor de drank er bij en geen servetje. Ik was echt niet tevreden van.
4 jul 2022 om 12:19 Voor een 2e keer de boterham combo besteld. De Wasbar boterham is een echte aanrader (die overheerlijke mangochutney!!!) en de cinnamon rolls zijn zó lekker dat ik even niet naar de calorieën kijk. ;-)
23 mei 2022 om 20:01 Niet doorbakken aardappelwafeltjes… Verder wel super lekkere avocado bagel!
23 mei 2022 om 15:49 Het was heel lekker zoals altijd! Het was ook nog warm bezorgd, jammer dat de beagel broodje hard was. Maar het kan gebeuren
2 apr 2022 om 16:28 2 chocolade broodjes vergeten
30 mrt 2022 om 19:29 Koude harde frietjes, heel droog. Bagels koud. Spijtig dat er geen aardappel wageltjes geleverd kunnen worden. Enkel de Soep wel goed warm.
3 aug 2021 om 22:32 Verkeerde bagel ontvangen, geleverde bijgerechten waren koud
30 jul 2021 om 12:25 Very disappointed. I ordered "Pancake brunch", order got delivered without "Granola & yoghurt" and "sinaasappelsap", the fact that I ordered this item just bec I want the Granola & yoghurt