WASBAR GRAANMARKT

WASBAR GRAANMARKT Wasbar Graanmarkt

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 22 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Wasbar Graanmarkt. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 14:26 Eten was oke, minder belegd dan anders. Hadden een drankje vergeten bij de bestelling. Beter om het daar bij hun eten dan van hen te bestellen.
6 aug 2022 om 15:13 Heel weinig eten, frietjes hebben ze maar 5 stuks in gezeten en de bagel was niet goed er zat te weinig in, niet zoals ik gewoon ben van wasbar. Ik er zat ook geen ritje voor de drank er bij en geen servetje. Ik was echt niet tevreden van.
4 jul 2022 om 12:19 Voor een 2e keer de boterham combo besteld. De Wasbar boterham is een echte aanrader (die overheerlijke mangochutney!!!) en de cinnamon rolls zijn zó lekker dat ik even niet naar de calorieën kijk. ;-)
23 mei 2022 om 20:01 Niet doorbakken aardappelwafeltjes… Verder wel super lekkere avocado bagel!
23 mei 2022 om 15:49 Het was heel lekker zoals altijd! Het was ook nog warm bezorgd, jammer dat de beagel broodje hard was. Maar het kan gebeuren
2 apr 2022 om 16:28 2 chocolade broodjes vergeten
30 mrt 2022 om 19:29 Koude harde frietjes, heel droog. Bagels koud. Spijtig dat er geen aardappel wageltjes geleverd kunnen worden. Enkel de Soep wel goed warm.
3 aug 2021 om 22:32 Verkeerde bagel ontvangen, geleverde bijgerechten waren koud
30 jul 2021 om 12:25 Very disappointed. I ordered "Pancake brunch", order got delivered without "Granola & yoghurt" and "sinaasappelsap", the fact that I ordered this item just bec I want the Granola & yoghurt
22 jun 2021 om 17:58 bijna 2u moeten wachten op een bagel
8 jun 2021 om 16:11 Een sapje dat ik bestelde was er niet en er werd me een meer dan waardig alternatief geboden. Tof!
3 jun 2021 om 20:41 - Lekkere warme soep die zeer goed verpakt was. - De bagel was rijkelijk belegd en héél lekker! - Appel/kaneel muffin idem!